Valmar AutoTrans - Școală de șoferi - Atestate - Service - Stație ITP

M-am hotărât vreau permisul de conducere!

Dacă asta este dorința ta, noi o indeplinim! Avem o experiență de 14 ani în acest domeniu și au trecut mii de cursanți pe la noi.Școala de șoferi Valmar AutoTrans este alături de tine pe tot parcursul acestui proces.

 

Alegeți școala de șoferi Valmar AutoTrans, școală auto cu experiență, ce promovează servicii de calitate printr-un program complet de instruire a cursanților atăt teoretic cât și practic.

 

Școala de șoferi Valmar AutoTrans iți poate garanta rezultate maxime în urma cursurilor efectuate la noi. Instructori calmi și intelegători la nevoile cursantului, experimentați și dornici de a transmite elevului cunostințele necesare promovării examenului auto.

 

Tot ceea ce trebuie sa faci este să te înscrii
la școala de soferi Valmar AutoTrans și noi ne ocupam de restul.

Cel mai important aspect pentru educația conducătorului auto este siguranța, de aceea cursurile noastre oferă educația corespunzatoare și pune la dispoziție instructori cu experiență, autorizați și cu automobile performante, într-o stare excelentă de funcționare și confort. În cazul în care sunteți în căutarea de servicii pentru obținerea carnetului de conducere, școala de soferi Valmar AutoTrans vă poate ajuta să deveniți un conducător auto responsabil și calificat.

1
Automobile performante
1
Instructori auto
1
Ani de Experienta

Vrei sa faci parte din echipa noastră?

Verifică posturile disponibile aici.

Școală de șoferi Tulcea

Școală de șoferi Călărași

Școală de șoferi Oltenița

Școală de șoferi Slobozia